Με το Βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Νικολακόπουλο συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Ε.Σ.Π.Ε.ΗΛ) στα πλαίσια των επαφών του Δ.Σ. με τους θεσμικούς φορείς του Νομού Ηλείας.

Στην συνάντηση που διεξήχθη σε πάρα πολύ καλό κλίμα οι εκπρόσωποι των εν ενεργεία στρατιωτικών του Ν. Ηλείας, κατέθεσαν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις της Ένωσης σε διάφορα θέματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς της Ηλείας και ολόκληρης της χώρας, αλλά και σε βασικά θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα τους εν ενεργεία στρατιωτικούς της Ηλείας που είναι:

  • Η κατασκευή του Οδικού άξονα Πατρών-Πύργου.
  • Η ολοκληρωμένη πρόταση των Ενώσεων εν ενεργεία στρατιωτικών των Ν. Ηλείας-Αχαΐας προς την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την επαναλειτουργία του πρώην 409 ΓΣΝ στην Πάτρα και την αξιοποίηση του κτιρίου προς όφελος των στελεχών (εν ενεργεία και αποστράτων) των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων κοινωνικών ομάδων.
  • Η ίδρυση στρατιωτικού φαρμακείου στην Αχαΐα επ’ ωφελείας των εν ενεργεία και των αποστράτων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετούν στη Δυτική Ελλάδα και των οικογενειών τους.

 

Loading...